+47 479 71 097 post@mimircon.no

TRYGG MAT – IK MAT

TRYGG MAT – Internkontroll Mat (IK-Mat) gir en grundig innføring i matsikkerhet og internkontrollreglene for arbeid med mat og matservering.
Du lærer blant annet hvilke tiltak du må iverksette for å kunne tilberede og servere trygg mat og hvordan du skal gå frem for å utarbeide, samt følge internkontrollforskrift for IK-mat.

Kurset passer for alle som jobber, eller ønsker å jobbe, med matproduksjon på kjøkken, kantine og restaurant, catering m.m.

TRYGG MAT – IK MAT KURS PROGRAM

– En teori del der vi har forenklet og systematisert lovverket
– Forklarende tekst og grafiske elementer
– Grafiske elementer som poengterer teksten i teoridelen
– Video og informasjon med video og lydklipp er tilgjengelig
– En kunnskapstest i form av en prøve som bevis på din kompetanse
– Du mottar også kursbevis ved fullført kurs

BESTILL KURS (Pris: 990,- Fritatt moms.)

Godkjenning