+47 479 71 097 post@mimircon.no

Referanser

Vi har som mål at alle våre kunder skal være fornøyde med våre tjenester og produkter.

Extra Leker AS / Ekstra Leker Konsernet – Lekebutikker

Extra-Leker har i løpet av våren 2014 gjennomført HMS lederkurs og Verneombud kurs pr. nett med Mimircon som vert. Kurset har vært lagt opp på en effektiv og fleksibel måte. Hele vårt ledersystem har nå den lovpålagte HMS skoleringen. Dette kan anbefales!

Trond Ulstad

Regionssjef og HMS ansvarlig

JOBB I NORGE PML

Mimircon fikk raskt satt opp et IK-system og ga meg tilgang til alle de andre produktene som måtte til for at min lange liste med pålegg skulle ordnes opp i. Jeg fikk utrolig hyggelig og god kundeservice og jeg anbefaler Mimircon videre til andre i samme situasjon.

Marcus Lindquist

Daglig leder JOBB I NORGE

Olsztynski Byggservice

The service provided by Mimircon I consider to be professional and at a high level. Working with them is very flexible, they always find a good solution.

Michal Olsztynski

Olsztynski Byggservice

Dovre Bud og Transport.

Jeg bestillte hjemmeside av mimir og ble storfornøyd med resultatet! Fikk også på plass Bedrifthelsetjeneste og ik-hms på en kjapp å enkel måte! Anbefales.

Daglig Leder

Dovre Bud og Transport.

R Proff Bygg Partnere

Super flott kundeservice. Anbefaler!

Daglig Leder

Piotr Wladyslaw Krawczyk

Quality1gruppen AS – Renholdstjenester

Mimircon bistod oss i prosessen mot renholdgodkjenning etter at annet firma hadde rotet det ordentlig til for oss. Hele prosessen med godkjenningen gikk raskt og greit og utfordringer ble raskt rettet opp i. Effektiv oppfølging, raske resultater og MEGET blid og kundevennlig service. Dette er er seriøst firma som kan faget sitt, hats off.

Roy Chan

Driftsansvarlig Quality1gruppen AS

Metroaide Renhold AS – Renholdstjenester

Vi i Metroaide renhold fikk hjelp til renholdsgodkjenningen gjennom Mimircon.no AS. Det hele ble ordnet raskt og vi kan anbefale Mimir videre til andre aktører.

Daglig leder

Metroaide Renhold

Aldas Bygg As

Vi fikk god hjelp til å gjennomføre Arbeid i høyden og stillas kurs på nett, veldig effektivt og enkelt i tillegg fikk vi hjelp til å sette opp vårt eget ik-hms system med alt vi er lovpålagt.

Daglig leder

Aldas Bygg As

Østfoldhallen Catering AS.

Mimircon bistod meg med de lovpålagte kravene til min bedrift, god levering til en veldig rimelig pris! Jeg gir min anbefaling.

Daglig Leder

Østfoldhallen Catering AS.

Kranfører AS

God hjelp og god service.

Chris Vadseth

Kranfører AS

Ikke overbevist?

Mimir er medlem av flere bransjeorganisasjoner som beviser vårt ønske om og levere kvalitet i våre produkter og tjenester.
Vi har flere referanser og henvise til og tar gjerne deg og din bedrift med på en presentasjon, ta gjerne kontakt her om du har noen spørsmål eller bare vil vite litt mer.