+47 479 71 097 post@mimircon.no

Mimir Consulting

Mimir har sitt opphav i Norrøn mytologi, Mimir ble regnet som den klokeste guden i den norrøne mytologien. Ifølge Snorre bodde han under livstreet Yggdrasil der han voktet selve kunnskapens brønn.
Så innholdsrik var brønnen, og så klok var Mimir, at guden Odin satte sitt ene øye i pant for å få drikke av Mimirs kunnskapskilde.

Da Odins fiender en dag tok Mimir som gissel og skilte hodet hans fra kroppen, ga Odin hodet trolldomskraft slik at det igjen kunne tenke og snakke.
Dermed fortsatte Mimir å gi Odin verdifulle råd i vanskelige saker og holde han orientert om hva som skjedde i verden utenfor.

Vi håper nå på og gi våre kunder samme gode råd og veiledning. Mimircon har solid erfaring og kunnskap innen e-læring, internkontroll, søknadsprosesser og annen konsulteringsarbeid.

 
 

Vi tilbyr ulike tjenester

Mimir ble startet som en konsulentbedrift innen Helse, Miljø og sikkerhet der vi ønsket og tilby enkle og gode løsninger for små og mellomstore bedrifter. Vi har iløpet av de årene vi har jobbet sammen utviklet oss videre og tilbyr nå løsninger for både store og små bedrifter innen flere forskjellige sjangere.

Med vår kursplattform kurskontoret.no og vårt nettbaserte IK-system leverer vi nå løsninger som dekker kravene for små og store bedrifter i de aller fleste bransjer. Vi tilbyr også nå tjenester innen media og kommunikasjon og har laget nettsider for små og store selskaper.