+47 479 71 097 post@mimircon.no

Kurs

Under har vi lagt opp en oversikt over de kursene som vi tilbyr, du kan også følge denne linken for og se vår produktkatalog: 

http://mimir.publish24.no/mobile/index.html#p=3

HMS-kurs for ledere.

Gjennom vår nettbaserte kursportal kurskontoret.no tilbyr vi nettbaserte HMS-kurs for ledere. Kurset består av video, tekst og en avsluttende prøve. Kursdeltager premieres med et kurssertifikat som dokumentasjon på gjennomføringen. Kurset leveres med video på Norsk mens det leveres skriftlig på Engelsk, Polsk og Russisk (Alle kurs gir riktig dokumentasjon og godkjennes ved en eventuell kontroll fra Arb.Tilsynet).

 

HMS-kurs for verneombud og medlemmer i arbeidsmiljøutvalg.

Gjennom vår nettbaserte kursportal kurskontoret.no tilbyr vi nettbaserte HMS-kurs for verneombud, kurset passer også for medlemmer i arbeidsmiljøutvalg (AMU).

Kurset består av video, tekst og en avsluttende prøve. Kurset leveres i tillegg på Engelsk, Polsk og Russisk. (Alle kursdeltagere mottar gyldig kurssertifikat som godkjennes ved en eventuell kontroll fra Arb.Tilsynet. )

 

Stillaskurs 

Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas over 2 m (plattformhøyde) må dokumentere teoretisk og praktisk opplæring.

I løpet av kurset vil man bli presentert for ulike ansvarforhold som man kan finne i forbindelse med arbeid i et stillas. Kurset vil gi deg en innsikt i de relevante lover og forskrifter.

 

Arbeid i høyden (Fallsikring)

Arbeidsgiver er ansvarlig for at arbeidstakern har den nødvendige opplæringen. Kurset gir en grunnleggende teoretisk og praktisk innførsel i fallsikring. Kompetansebevis blir sendt ut til deltaker for å oppfylle lovens krav til dokumentasjon.

Formålet med kurset er ikke kun for å dokumentere for kravet men for å sikre arbeidsplassen for de som faktisk jobber i høyden. Kurset er et videokurs og leveres på Norsk, Engelsk, Polsk og Litausk.

 

FSE-kurs 

FSE-opplæring for deg som jobber med elektriske anlegg. Hold deg oppdatert slik at du og dine kolleger får en trygg arbeidsdag. Kurset er en gjennomgang av teoridelen og HLR øvelse må gjennomføres på egenhånd. Kurset gjennomføres årlig og alle deltagere mottar kursbevis.